26 Aralık 2011 Pazartesi

Enmoda.com Online Alışveriş Sitesi

enmoda.com online alışveriş sitesi benim çok sevdiğim sitelerden biri.Sitede istediğiniz her şeye aynı anda  ulaşabiliyorsunuz.Farklı kampanyaları aynı sepette birleştirebilmek de büyük bir avantaj.

Diğer online alışveriş sitelerinden farkı,sitede bulunan ürünlerin moda dergilerinde çalışan editörlerin oluşturduğu seçici kurul tarafından dünyadaki trendlerin dikkate alınarak özenle seçilmesi.

Site moda,kozmetik,dekorasyon,yaşam ve hediye kategorilerinden oluşuyor.MODA bölümünde sitenin adı gibi en moda ve özenle seçilmiş kıyafet,ayakkabı,aksesuar gibi birçok ürün bulunuyor.KOZMETİK bölümünde makyaj,kişisel bakım gibi kozmetik ürünler,DEKORASYON bölümünde evinizin için gerekli olan pek çok dekorasyon ürünü,YAŞAM bölümünde eğlence,gezi,kişisel bakım,abonelik gibi birçok fırsat ürünü bulunuyor.

Son olarak HEDİYE bölümünde kendinize ya da bir başkasına hediye edebileceğiniz hediyelik ürünler mevcut.Yılbaşı için hediyenizi hala almamışsanız sitenin HEDİYE bölümüne bir bakın.Siparişiniz ertesi gün kargoya verildiği için hala geç kalmış sayılmazsınız.Kargo ücreti bütün siparişlerinizde sabit 5.90TL.





Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın ilk alışverişinden 25TL kazanıyorsunuz.
Üye olmak için tıklayın.



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...