8 Aralık 2011 Perşembe

İlk İnternet Alışveriş Festivali:MasterCard e-fest

MasterCard tarafından Türkiye de ilk kez düzenlenen internet alışveriş festivalinde ETİD üyesi 22 mağaza yer alıyor.Festival süresince Mastercard kullanıcıları %45'e varan indirimler,hediye çekleri ve ücretsiz kargo gibi avantajlardan yararlanabiliyor.5-9 Aralık 2011 tarihleri arasında düzenlenen festivalde yer alan alışveriş siteleri:
1Y1V, adepo, çiçeksepeti, ekopasaj.com, ereyon.com.tr, evmanya, genpa.com.tr, gittigidiyor, hepsiburada.com, hızlıal.com, limango, markafoni, morhipo, sahibinden.com, sanalpazar, teknosa.com, tekzen, trendyol, vipdükkan, yakala.co, yeniçarşım.com, ykmden.com 


Annelutfen Diyen Çocuğunuz Size Kazandırıyor!

Annelutfen, 0-12 yaş arası bebek ve çocuklar, hamileler ve anneler için ihtiyaç duyulan her şeyin kolayca satın alınabileceği bir site. 200’den fazla markanın binlerce ürününü çok uygun fiyatlarla bulabiliyorsunuz.

Şimdi yeni bir kampanya başlatmışlar. Çocuğunuzun “anne lütfen” dediği videoyu çekip www.annelutfen.com’un Facebook sayfasına yolluyorsunuz, hem videonuzu Youtube sayfalarında yayınlıyorlar hem de sitenin yılbaşı mağazasından yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli 15 TL’lik hediye çeki kazanıyorsunuz.

Kampanya hakkında detaylı bilgiye www.facebook.com/annelutfencom ve www.twitter.com/Annelutfen linklerinden ulaşabilirsiniz.

Son gün 1 Ocak 2012… Kaçırmayın derim.

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...