1 Ocak 2011 Cumartesi

Mudo'da indirimler başladı!

Mudo mağazalarında indirimler başladı.Mağazalarına ulaşamayanlar için mudo online alışveriş sitesi http://www.mudo.com.tr  den indirimlere ulaşabilirsiniz.Aynı zamanda sadece alışveriş sitesine özgün her hafta haftanın ürünleri özel indirim oranlarıyla satılıyor.Kargo ücreti sabit:5TL.
75 TL üzerindeki kargolarınız ücretsiz.Alışveriş yaptıkça e-puan kazanıyorsunuz.Sitedeki hediye sihirbazını kullanarak sevdikleriniz için en özel hediyenin ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Gusto'da %50'ye varan indirim


Gusto'daki  %50 indirimlere Gusto online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.Şık ve seçkin modelleri ile modaya yön veren GUSTO özellikle 36-50 beden arası geniş bir beden aralığına sahip koleksiyonuyla modayı takip eden şık hanımlara çok özel seçenekler sunuyor.Açılışa özel kampanya ile tüm alışverişlerinizde kargo ücretsiz.

Fabrika mağazalarında indirimler başladı

Fabrika mağazalarında %50'ye varan indirimler başladı.Kampanya 15 Şubat 2011 tarihine kadar sürecek.
İsterseniz Fabrika online alışveriş merkezinden de indirimli ürünlere ulaşabilirsiniz.(http://shop.fabrika-tr.com ) .Kargo ücreti Türkiye’nin her yerine 5,99 TL.150 TL üstü alışverişlerinizde kargo ücreti alınmıyor.

Limango'dan Yeni Yıl Hediyesi

Limango bütün üyelerine yeni yıl hediyesi olarak 10 tl hediye çeki dağıtıyor.(Limango üyesiyseniz mailinize gelmiştir)Hediye çekini kullanmanız için herhangi bir alışveriş limiti yok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...