6 Ocak 2011 Perşembe

UGG Limango ve Markafoni'de

Bugün UGG botları ve çantaları Limango ve Markafoni'de.UGG ürünleri Markafoni'de %65 indirim,Limango'da %50 indirimle satılıyor.Limango'da yağmur botları ağırlıkta.Limango'ya üye olmak için tıklayın.

Markafoni'de ise UGG bot ve çantaları bulunuyor.Aynı zamanda Calvin Klein çantalar,Pierre Cardin,No Gossip ve Sera'nın bikini ve mayoları,De Vib çanta ve ayakkabılar ve bir çok marka sitede indirimli fiyatlarla satılıyor.

Markafoni'ye üye değiseniz üyelik için davetiyeme tıklayın.

İyi giyinen bebeklerin adresi:Markabebe.com

Markabebe.com  dünyaca ünlü markaların bebek ve çocuk giyim ürünleri satışını gerçekleştirmek üzere kurulmuştur.Sitede Guess,Puma,Kenzo,Nike,Tommy Hilfiger,Armani junior,D&G,Ralph Louren ,Diesel,Disney,Kenneth Cole,Moschino,Versace,Burberry,Baby Dior,DKNY,GYMBOREE,Crocs,baby GAP,Calvin Klein gibi markaların bebek ve çocuk ürünleri
indirimli fiyatlarla satılıyor.
Kargo ücreti:3.90 TL.90 TL üzeri siparişlerde kargo ücretsiz.Bonus,Advantage,Maximum ve Cardfinans kredi kartlarına peşin fiyata taksit imkanları var.Şu an üye olan herkese 5TL hediye çeki veriliyor.
Arkadaşlarınızı davet edip yaptıkları ilk alışverişten 15 TL kazanıyorsunuz.Satın aldığınız ürünler aynı gün içerisinde kargoya veriliyor.Üye değilseniz üye olmak için davetiyeme tıklayın.








OXXO'da 31 Ocak'a kadar kargo bedava

Asla indirime girmeyen ama her daim kalabalık olan giyim mağazası OXXO'nun online alışveriş sitesinde31 Ocak'a kadar bütün alışverişlerinizde kargo ücretsiz.Aynı zamanda online alışverişlerinizde sürpriz hediyeler veriliyor.




Trendyol'dan aldıklarım

 Bugün Trendyol'dan 3 şey aldım.Say Marka Kırmızı çanta,vizon kapri ve camel rengi kadife pantalon.Kırmızı çantaya 29.9 TL(239 TL'den düşümüş görünüyor ne kadar doğrudur bilinmez..) verdim.Camel kadife pantalonu 14.90 TL(gerçek fiyatı:79.90 TL)'ye,vizon kapriyi 19.90(Gerçek fiyatı:89.90)'a aldım.Kışlık indirimler Trendyol'a ve diğer alışveriş sitelerine de yansımış.Bu arada trendyolda bugün Pieces aksesuarları da var.Üye değilseniz davetiyemle üye olmak için tıklayın.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...