22 Aralık 2010 Çarşamba

Galatamoda Festivali Limango'da

Moda severler ve tasarımcılarını bir araya getiren Galatamoda festivali bugün başladı. Beyoğlu Belediyesi ve Moda Tasarımcılar Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri festival 22-26 Aralık tarihlerinde Limango sponsorluğunda gerçekleşiyor.Galata Kulesi etrafında kurulan pazarda tasarımcıların seminerlerine katılıp,ünlü modacıların tasarımlarını uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.Galatamoda festivaline gidemedim diyenler üzülmesin Galatamoda da sergilenen en özel ürünler şu an Limango'da .

Galatamoda'ya Katılan Tasarımcılar;
Bahar Korçan, Arzu Kaprol, Hakan Yıldırım, Özlem Süer, Mehtap Elaidi, Cem Lokmanhekim, Gül Ağış, Gamze Saraçoğlu, Simay Bülbül, Bihter Aida Pekin, Özlem Kaya, Özgür Masur, Müge Ersin, Rana Canok, Berna Canok, Ayşe Deniz Yeğin, Çiğdem Akın, Öykü Thurston, Zeynep Erdoğan, Ümit Aybek, Aslı Güler, Nazlı Çetiner, Zeynep Tosun, Özlem Ahıakın, Beste Gürel, Yasemin Özeri, Zekiye Koçarslan.

Mavi'den Yılbaşı Fırsatı

Mavi alışveriş sitesi mavistore'den yaptığınız alışverişlerde 1 Alt + 1 Üst + 1 Aksesuar'a %25 İndirim.Fırsat 31 Aralık'a kadar geçerli.Üstelik yaptığınız bütün alışverişlerde 31 Aralık'a kadar kargo bedava.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...