20 Ocak 2011 Perşembe

Bugün Markafoni'de Adidas %60,Benetton %70 indirimli

Bugün Markafoni Özel Alışveriş kulübünde Adidas formalar,ayakkabılar,aksesuarlar,elbiseler,çantalar,mayo ve bikiniler %60'ı aşan indirimlerle satılıyor.
Bugün Benetton kadın,erkek ve çocuk kıyafetlerinde de %70'e varan indirimler var Markafoni'de.Güzel ürünler var kaçırmayın.
Aynı zamanda sitede Kiğılı'da %75'i aşan indirim,Gianfranco FERRE gözlüklerde %85 indirim,Nevinci takılarda %75 indirim ve daha bir çok markanın ürünleri Markafoni'ye özel indirimlerle satılıyor. .Markafoni'ye davetiyemle üye olabilirsiniz.
adidas forma
adidas mont
benetton mont
adidas bikini
benetton gömlek
benetton elbise

Clubbboon'da Loreal Paris ürünleri %50 indirimli

Bugün Clubbboon'da Loreal Paris ürünleri %50'ye varan indirimlerle satılıyor.

Limango'da Ali Sami Yen Stadı Maketleri

Ali Sami Yen Tarihini yaşatmak isteyen Galatasaraylılar için el yapımı,gerçeğinin bire bir kopyası Ali Sami Yen stadının maketleri bugün Limango'da.

Limango doğum günlerinizi unutmuyor




Limango özel alışveriş sitesi dün doğum günüm için 10 TL hediye çekini hesabıma yüklemiş.Yeni yılımızı kutlarken de herkese 10 TL hediye çeki hediye etmişti.Limango özel günleri unutmuyor..:)
Alışveriş çekleri bir arada kullanılmaması bir eksi ama kabul etmek gerekir ki en çok hediye çeki dağıtan özel alışveriş sitesi Limango.Bu arada Limango Facebook sayfasını beğenerek arkadaş listeni sayfaya davet ettiğinde 5TL hesabına yükleniyor.

Limango'ya üye olmak için tıklayın.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...