3 Aralık 2011 Cumartesi

Online Parfüm Sitesi misspera.com

Markafoni bünyesinde açılan misspera.com,kadın ve erkeklere yönelik parfüm ve kozmetik ürünleriyle farklı bir konsept sunuyor bizlere.Siteden yaptığınız alışverişlerde ve alışverişlerinizin iadesinde herhangi bir kargo ücreti ödemiyorsunuz.



BONPRİX.COM şimdi de Türkiye'de!

Almanya'nın önde gelen şirketlerinden olan bonprix.com şimdi de Türkiye'de.Eylül sonunda modaseverlerle tanışan bonprix.com “Yılın 365 günü uygun fiyatlı moda, iyi kalite ve yüksek hizmet” sloganıyla yola çıktı.Sitede erkek ve kadınlar için uygun ve kalitelli kıyafetler olup;ev tekstili,mobilya ve aksesuarı da satılıyor.

OCCASİON Online Outlet Mağazası Açıldı!

Eren Holding'e bağlı olarak açılan yeni online alışveriş sitesi occasion.com isminden de anlaşılacağı üzere birçok ünlü markanın ürünlerini %50 indirimlerle sahip olabileceğiniz bir kuruluş.Sitede Lacoste,Le Coq Sportif,Calvin Klein saat,Façonnable,Abercrombie&Fitch,Diesel markalarının ürünleri bulunuyor.

Giyim,ayakkabı,çanta,saat ve aksesuar bölümlerinden istediğiniz ürüne ulaşabilirsiniz.Size Özel bölümünde ise Türkiye'de sadece bir tane üretilmiş ürünlere siz sahip olabilirsiniz.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...