24 Aralık 2010 Cuma

Markafoni Kurucularından bir fırsat sitesi:GRUPFONİ

Grupfoni sizlere yaşadığınız şehrin restoranlarını, eğlence mekanlarını, sağlık ve güzellik hizmetlerini, kültür ve sanat etkinliklerini büyük indirimlerle sunan bir platform. Grupfoni Markafoni'nin kurucuları tarafından oluşturulmuş bir fırsat sitesi.Markafoni'den ve diğer özel alışveriş sitelerinden sık sık alışveriş yapan biriyseniz özellikle üye olun derim.Burdan yakalayacağınız fırsatlarla alışverişinizi çok uygun fiyatlara gerçekleştirebilirsiniz.Fırsatı almaktan vazgeçerseniz satın aldığınız tarihten itibaren 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Paranız kredi kartına iade edilir.Siteye özel alışveriş siteleri gibi davetiye sistemiyle üye olunuyor.Üyelik için tıklayın.

Ayşe Arman Trendyol'da

Ünlü Köşe yazarlarımızdan Ayşe Arman bugün Trendyol'da kendi seçmiş olduğu Tommy Hilfiger, QUE, A46, Hotiç, Camper, Aldo, Mavi Jeans, Park Bravo, Kenneth Cole, Batya Kebudi ve Midnight Express ürünlerine modellik yapıyor.Üstelik Trendyol'a özel indirimlerle..
Ayşe Arman'ın çekimlerini bir de kendi kaleminden okumak için tıklayın.
Edit:Ayşe Arman'ın bugünkü(25 Aralık) yazısında Trendyol'un kurucusu Demet Mutlu ve Stil Editörü Hakan Öztürk ile yaptığı röportajı okumak için tıklayın.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...