24 Aralık 2010 Cuma

Markafoni Kurucularından bir fırsat sitesi:GRUPFONİ

Grupfoni sizlere yaşadığınız şehrin restoranlarını, eğlence mekanlarını, sağlık ve güzellik hizmetlerini, kültür ve sanat etkinliklerini büyük indirimlerle sunan bir platform. Grupfoni Markafoni'nin kurucuları tarafından oluşturulmuş bir fırsat sitesi.Markafoni'den ve diğer özel alışveriş sitelerinden sık sık alışveriş yapan biriyseniz özellikle üye olun derim.Burdan yakalayacağınız fırsatlarla alışverişinizi çok uygun fiyatlara gerçekleştirebilirsiniz.Fırsatı almaktan vazgeçerseniz satın aldığınız tarihten itibaren 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Paranız kredi kartına iade edilir.Siteye özel alışveriş siteleri gibi davetiye sistemiyle üye olunuyor.Üyelik için tıklayın.

Şu an Markafoni'de Derimodlar %70'i aşan indirimlerle satılıyor.Ben geçen Grupfoni Markafoni fırsatından 100 TL lik alışveriş çekini 50 TL'ye aldım.200 TL'lik markafoni çeki 90 TL idi.Keşke 200 TL' lik alsaymışım.200 TL lik derimod ceketini 90 TL'ye alabilicektim.
Şu an Markafonide Victoria's Secret,Derimod,Swatch saatleri,Beymen Club,Guess,Just Kavalli,Avva,İnci,Polo,Ramsey,Sisley,Benetton ve daha bir çok markanın ürünleri bulunuyor.

Grupfoni'de kaçırdığınız fırsatlardan bazıları:

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...