11 Aralık 2010 Cumartesi

CLUBBOON CİTY'de MEDİKAL CİLT BAKIMI ve KİMYASAL PEELİNG FIRSATI


AR MED Güzellik merkezinden
Medikal cilt bakımı 200 TL yerine 49 TL.
Tek seans kimyasal peeling 200 TL yerine 49 TL.
5 seans kimyasal peeling leke tedavisi 1000 TL yerine 245 TL.


Medikal cilt bakım uygulaması ile cildin derinlemesine temizliği yapılmakta, siyah noktalar ve yağ bezeleri temizlenerek cilt tipine ve problemine göre seçilen özel maske,serum vb ürünlerle bakım tamamlanmaktadır.
Kimyasal peeling, erken cilt yaşlanması ile oluşan çizgilerin, pigmentasyon düzensizlikleri ve sivilce izlerinin giderilmesi için kimyasal maddelerle yapılan cildin hasarlı üst kısmındaki ölü hücrelerinden arındırılması işlemidir.

Satın almak için Clubboon'a üye olmanız gerekiyor.Üye olduktan sonra CİTY bölümünden uygulamayı satın alıyorsunuz.Lokasyon bölümünde Bostancı,Yakacık ve Kartal'daki AR MED güzellik merkezlerinden birini seçiyorsunuz.Kargo parası verilmiyor.
Davet ettiğiniz her arkadaşınızın yaptığı alışverişte 10 TL kazanma burda da geçerli.Aynı zamanda Clubboon facebook sayfasını beğenip sayfada her gün günün mesajını paylaşanlara çekilişle 20TL,her hafta en çok başarılı arkadaş daveti gerçekleştirene 200 TL hediye çekleri dağıtılıyor.Bu uygulamada kazandığınız hediye çeklerini de kullabilirsiniz.
Üyelik için davetiye gereklidir.Aşağıdaki linki tıklayarak üye olabilirsiniz.

CLUBBOON DAVETİYESİ

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...